LOOK #10 | Shades of BLUE

Minden kezdet nehéz, de az újrakezdésnek is megvannak a maga nehézségei. Egészen pontosan 54 napja élek Hollandiában, a tulipánok,a malmok, a fű, a stroopwaffel és a hagelslag országában, rendes internet-összeköttetés nélkül. De szeretném folytatni, amit itt, a 99Hypes-on elkezdtem.
És igen, a 99Hypes keretein belül fogom is, csak kicsit más formában. Szeretném komolyabban venni, komolyabban csinálni. Szeretnék több minőségi outfit bejegyzést, szeretnék betekintést nyújtani, hogy mi inspirál egy fotózás során, és hogy hogyan boldogulok vele. Szeretnék emellett még több ember munkásságáról írni, bemutatni őket Nektek a saját szememen keresztül. És szeretnék még több különféle kezdeményezést létrehozni, de ezek még a jövő titkai.
Most még egyelőre türelemmel kell lennem, mert az internet problémám csak december végén fog megoldódni, de addig is 50% körül ugyan, de működni fog a blog.

Kezdésképp, avagy ÚJRAkezdésképp, egy outfit bejegyzéssel készültem Nektek. Említettem már, hogy egyedül a kék az a szín, aminek az összes árnyalatát kedvelem? Aduász tud lenni az ember gardróbjában, főleg olyankor, ha ez a gardrób 90%ban fekete és fehér ruhákkal van megtelve.
Ti melyik színnel vagytok hasonló kapcsolatban?

blue001

blue002
blue003
blue004
blue005

H&M pullover
H&M skirt
New Balance sneakers
H&M bag
Tally Weijl hat
Casio RETRO watch
Ebay body chain

Credit: Paintings of Sharon Kaitz | http://www.sharonkaitz.com/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s