LOMO project

Ahogy már az előző bejegyzésben említettem, hétvégén fotózni voltunk, és nem is akármilyen képek készültek. Az ötlet az volt, hogy egy egész sorozatot a kis filmes gépemmel fotózunk le. Imádom az analóg technikával készített képeket, mert egy sima dologról készített kép is sokkal különlegesebb lesz tőle. Főleg, hogy halszemoptikás a filmes gépem, így különleges torzításokat is meg lehet figyelni a képeken.
Inspirációs alapnak a Tumblr és társai szolgáltak. Mindhárman a lányokkal nagy Tumblr fanok vagyunk, és próbáltunk valami hasonlóan jót összehozni. Stílusban picit a grunge felé pedáloznak a képek, de azért nem annyira extrémen, mint ahogy ilyen oldalakon látni lehet.
Különösebb team most nem volt, szetteket nagyrészt saját ruhatárból raktunk össze, de volt pár tervezői holmi is. Na és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Vikinek (Phaidra), hogy kölcsönadott nekünk egy fürdőruhát az idei kollekciójából (most kiárusítást tart belőle, szóval aki rögtön szerelmes lett a holo csodába, akkor irány a showroom!) és Adrinak (Pleasure is Pretty) akitől néhány klassz fülbevalót és a két neon vízipisztolyt hozhattam el. Emellett a képeken még felbukkan Kitti (Feelinkita) egyberészes fürdőrucija is (saját) és egy Aaarion body is. *Reklám vége*
A csodás natúr sminkért pedig Horváth Glóriának jár a köszönet, aki ismét fantasztikusan dolgozott. (Bár ezeken a képeken annyira nem fog látszani, na de majd a rendes képeken : )
Nem is koptatom tovább a billentyűt, jöjjenek a fotók.

lomo001 lomo003lomo004 lomo005lomo009 lomo011 lomo012lomo006lomo013 lomo014 lomo015 lomo016 lomo017 lomo018lomo008lomo019 lomo020 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s